Over ons

Welkom op de website van KS Transport vof

Betrouwbare en correcte dienstverlening, directe lijnen, en samenwerking.

Wij zijn ervaren in alle vormen van (los gestort) transport.  KS Transport verzorgt het vervoer van gmp-diervoeders, veenproducten,  palletgoederen en oud-papier afval ( voornamelijk los en in balen). Dit doen we met een eigen 92 m3 schuifvloertrailer de zogenaamde “walking floor”.  De walking floor is een oplegger met een  bewegende “schuifvloer” voor het laden en lossen van los-gestorte goederen, balen én goederen op pallets

oud nieuws word isolatie

.

Wij richten ons op het transport van- en naar landen als Nederland, Duitsland, België,  Uiteraard komt het ook voor dat we op andere Europese landen rijden.

Uw lading op een correcte manier zo efficiënt mogelijk van A naar B transporteren. Daar hoort ook een snelle terugkoppeling bij: wanneer de lading is  geleverd, voorzien we u meteen van alle noodzakelijke gegevens, zodat u ook uw opdrachtgever sneller kunt factureren.

Ook goed om te weten: Wij richten ons volledig op transport. Niet op de handel in de diverse goederen die we hoofdzakelijk vervoeren, wij concurreren niet in uw handel, wel in uw transport. Afspraak is afspraak.

Ook voor koerier-service kunt u bij ons terecht.

Bel voor de mogelijkheden of vul een ons contactformulier in.
Telefoonnummer: +31 653506594


Grotere kaart weergeven